Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > General > General Discussion
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 09-11-2007, 11:06 AM   #1
El Gato Liso
6th Gear Member
 
El Gato Liso's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Brampton
Posts: 3,078
good lord...here we go again! (e30 attack)

im cursed. it is official.



my motor....wants to turn off!
it idles like shit
like it is caughing

instead of HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM (nice way IT should sound before it went wacky) its going KLUG KLUKLUGKLUKLGKLUGKLUGKLUG. it isnt the exahsue though...

what are reasons as to why the car cannot idle wthout wanting to turn off? the rmp drops to like 500 and shotsup to 1000 then drops again

also this happened to while driving on the road...

IM CURSED
El Gato Liso is online now   Reply With Quote
Old 09-11-2007, 11:10 AM   #2
Boots R
Boots, not boost
 
Boots R's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Brampton
Posts: 11,031
Idle Control Valve?

time for m30 swap?
Boots R is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2007, 11:19 AM   #3
v_bimmer
Jailbait FTW
 
v_bimmer's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Hong Kong
Posts: 2,056
the your sparkplugs, maybe one of the is in oil or something, or maybe cracked!! just a thought
__________________
v_bimmer is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2007, 11:20 AM   #4
Chris de la Cruz
sex, drifting & punk rock
 
Join Date: Sep 2003
Location: markham
Posts: 5,665
Send a message via MSN to Chris de la Cruz
lol... just take it to charlies or get a better e30
__________________

Its a lifestyle.www.coolkidsclub.ca

Follow me on Twitter! www.twitter.com/EuroDriftStar
Subscribe to my Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/641215cruz
Chris de la Cruz is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2007, 11:40 AM   #5
El Gato Liso
6th Gear Member
 
El Gato Liso's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Brampton
Posts: 3,078
holy gee willikers

vacuum may be the problem!
my intake boot has cracks on it...i swear to my penis if this is the reason why im going to .... do nothing but replace it.
El Gato Liso is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.