Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Forced Induction
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 11-23-2007, 02:28 AM   #61
90E30i
3rd Gear Member
 
90E30i's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Mississauga
Posts: 493
Well, things didn't go according to plan, ran into a few issues with the wiring and intake manifold so couldn't get it started today, hopefully tomorrow.

here is the update.
Attached Images
File Type: jpg turbo 001.jpg (46.4 KB, 164 views)
File Type: jpg turbo 002.jpg (45.0 KB, 167 views)
File Type: jpg turbo 003.jpg (46.3 KB, 166 views)
File Type: jpg turbo 004.jpg (40.4 KB, 168 views)
File Type: jpg turbo 005.jpg (46.0 KB, 166 views)
File Type: jpg turbo 006.jpg (41.3 KB, 166 views)
File Type: jpg turbo 007.jpg (44.5 KB, 168 views)
File Type: jpg turbo 008.jpg (50.5 KB, 167 views)
File Type: jpg turbo 009.jpg (46.0 KB, 166 views)
File Type: jpg turbo 010.jpg (47.8 KB, 164 views)
File Type: jpg turbo 011.jpg (53.3 KB, 167 views)
File Type: jpg turbo 012.jpg (49.5 KB, 168 views)
File Type: jpg turbo 013.jpg (48.7 KB, 165 views)
90E30i is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2007, 09:23 AM   #62
86coupe30
1990 325is
 
86coupe30's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: kitchener
Posts: 573
Send a message via MSN to 86coupe30
that thing is steep business
86coupe30 is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2007, 12:30 PM   #63
90E30i
3rd Gear Member
 
90E30i's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Mississauga
Posts: 493
Well after a 20 hour day of working on the car, finished everything up and tried to start the
car but with no luck.

First there was no signal going to the main relay so the MS was not getting powered. I think the signal wire from the ignition switch to the main relay goes throu the stock ECU, but I could be wrong, have to check the wiring diagram for that.

Anyways I bypassed the main relay and powerd the MS and I got power the fuel pump and I got spark but there's no injector paulse.

I have to resolve that issue and hopfully it will get going. BTW I had the MS tested in a friend's car just to make sure if works and it was good, drove the car with my MS for a day and there were no issues.

Any help would be great. thanks in advance.
90E30i is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.