Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Audio/Sound
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-15-2007, 12:11 AM   #1
PizzaBoy
2nd Gear Member
 
PizzaBoy's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: London, On
Posts: 62
speaker problems. please help

I was wondering if there a fuse or something for the speakers in the E36.
I wired everything correctly but there is no sound watsoever..

Suggestions? Any help is appreciated. THanks
PizzaBoy is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2007, 02:09 AM   #2
paul christians
87325is///MR.EVIL
 
Join Date: Feb 2004
Location: ajax
Posts: 7,751
no.........
__________________
87is325///2.7L..EVIL.....
03 beige GRAND AM and 94 white (slamed) PROTEGE
paul christians is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2007, 01:20 PM   #3
PizzaBoy
2nd Gear Member
 
PizzaBoy's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: London, On
Posts: 62
Quote:
Originally Posted by paul christians
no.........
Any suggestions???
PizzaBoy is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2007, 04:55 PM   #4
paul christians
87325is///MR.EVIL
 
Join Date: Feb 2004
Location: ajax
Posts: 7,751
did you do a hole system in your car????
__________________
87is325///2.7L..EVIL.....
03 beige GRAND AM and 94 white (slamed) PROTEGE
paul christians is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2007, 12:19 AM   #5
FuryriderX
cra.iX.y
 
FuryriderX's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Stoney Creek
Posts: 1,259
someone else here had the same problem. i think the e36's have a secondary amplifier for the interior speakers, you have to wire up the amp turn-on wire from your deck to the turn-on wire of the secondary amplifier. if you got a wiring harness, the proper wire should be labeled.


edit: here you go! linkie
__________________

Last edited by FuryriderX; 03-16-2007 at 12:24 AM.
FuryriderX is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2007, 01:48 PM   #6
franco_330i
2nd Gear Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: cambridge
Posts: 297
its the blue white comin outta your deck and blue i believe on your harness if you have one... its definately the amp though i always forget to hook them up and then remember when no sound comes out
franco_330i is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2007, 02:56 AM   #7
PizzaBoy
2nd Gear Member
 
PizzaBoy's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: London, On
Posts: 62
Thanks

Thanks guys for the help. I'll check again. Maybe my amp is dead. Because I had sound before with another aftermarket deck.
PizzaBoy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.