Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Audio/Sound
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 11-06-2006, 04:38 PM   #31
Boots R
Boots, not boost
 
Boots R's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Brampton
Posts: 11,031
Quote:
Originally Posted by Superman87
HAHAH TRU but u can check out fine biotches and interact with them on the bus....but yeah i guess it's just 'one of those things,' but to each their own
hahaha I know this is OT, but who the hell picks up chicks on public transit?
Boots R is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2006, 05:48 PM   #32
notjoe
600rwhp here i come
 
notjoe's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: A Dream World
Posts: 2,716
Send a message via ICQ to notjoe
I think what you should do is put an inverter in the car somewhere and hook up a house stereo with a couple of of speakers
notjoe is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2006, 06:25 PM   #33
propr'one
op sucks cock
 
propr'one's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: T.
Posts: 17,685
Send a message via MSN to propr'one
lol
__________________
d1s bulb canada

Hot: 2001 Estoril M RoadsterZCP 19's michelin supersports, ZHP knob, JL 8W3
Cold: 2002 TiAg M3 6mt ZCP 19's michelin supersports, deoranged, dechromed, led tails, ZHP knob, UUC SS v3, GROM, OEM 18's w310's,
hid headlights hid kit
propr'one is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2006, 11:13 PM   #34
Axxe
Over 9 F**KING THOUSAND!!
 
Axxe's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Oakville
Posts: 9,765
Quote:
Originally Posted by Boots R
hahaha I know this is OT, but who the hell picks up chicks on public transit?

Word, that's so highschool.

Now-a-days, it's all bar/club/school/library
__________________

S52|ZF|TRM Coilovers 670/895|Staggered 18" 5's
Axxe is online now   Reply With Quote
Old 11-10-2006, 05:53 PM   #35
325iSBimmer
///MMMM VIDA
 
325iSBimmer's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Aurora/London
Posts: 1,399
Send a message via MSN to 325iSBimmer
I haven't read the whole thread but it sounds like ur looking for a similar setup like i have in my beater at the moment. It's a mix of peices I used to have in the bimmer.

Up front is a 2000 Kenwood excelon KDC-X519 which for its age is quite an impressive unit. (has some flaws) for one there is no speaker wire outputs. just 3 sets of 4v preouts. which means I have to run amps for speakers and subs BUT the problem with the HU is that theres a "popping" in 2 of the 3 preouts ( i sent it to kenwood to have it fixed and they did nothing) so I have my zapco 2chnl 360 watt hooked to the rear preout (only one working fine) and then i have 4 speakers hooked to the amp FL and RL to left side FR and RR to right side then I have my 2 12" JL W0 briddged.

It sounds alright but because I have speakers and subs hooked to the same amp you have to leave the crossover on full which means the subs are getting high signals and the speakers are getting low signals when ideally you wanna give the sub all the lows and none of the highs and vice versa to the speakers. The deck allows me to put limits on the frequencies going to the amp but still it just sounds acceptable.

As mentioned before its putting a big load on the amp and even though I have it turned to only about 1/3 of its power capabilities it has overheated on me a few times from really pounding it.

Its not an ideal setup but it works for the time being, as I'm waiting on one of my amps to be fixed and my new Kenwood Excelon KDC-X979 to come in
__________________
UNDER CONSTRUCTION

Last edited by 325iSBimmer; 11-10-2006 at 05:55 PM.
325iSBimmer is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 04:25 AM   #36
$500bimmer
6th Gear Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: brampton
Posts: 1,465
thats an odd setup...... but shitty deals for kenwood not doing anything i have herad some bad things about them for not fixing things....
__________________

$500bimmer is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 04:50 PM   #37
325iSBimmer
///MMMM VIDA
 
325iSBimmer's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Aurora/London
Posts: 1,399
Send a message via MSN to 325iSBimmer
yeah it is an odd setup. and I certainly wouldn;t recomend it to anyone but in my situation with only one output it works. and its just a temporary thing in the beater. would never do it it like that in the bimmer
__________________
UNDER CONSTRUCTION
325iSBimmer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.