Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > Misc > Off-topic
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 12-10-2005, 03:57 PM   #16
koncise
all you need is one mike
 
koncise's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Scarborough
Posts: 3,545
Send a message via MSN to koncise


Quote:
Originally Posted by Rampage
Ok, so I use Bittorent all the time, I have never used newsgroups before, can you fill me in on where to get the software, and what to do?

I have the Sympatico 5mbit, no cap
http://www.slyck.com/ng.php?page=1

takes too long to explain
__________________
koncise is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 04:01 PM   #17
Jim .E.
E90 n00b
 
Jim .E.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Brampton
Posts: 6,674
says they only take credit card
Jim .E. is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 04:03 PM   #18
Jim .E.
E90 n00b
 
Jim .E.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Brampton
Posts: 6,674
any free news servers you know of koncise?
Jim .E. is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 04:09 PM   #19
Rampage
6th Gear Member
 
Rampage's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Caledon, Ont.
Posts: 2,095
Quote:
Originally Posted by koncise
http://www.slyck.com/ng.php?page=1

takes too long to explain
nice, thanks
__________________
2009 328i 6-spd - AW - Oyster Dakota - Sport Pkg. - Prem Pkg.
Rampage is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 04:14 PM   #20
koncise
all you need is one mike
 
koncise's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Scarborough
Posts: 3,545
Send a message via MSN to koncise
Quote:
Originally Posted by Jim .E.
any free news servers you know of koncise?
the best free one will be rogers' news server... but even thats just ok.

for anything good, u'll have to pay.... i pay $15usd/month but its more than worth it.
__________________
koncise is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 04:17 PM   #21
MV325IS
4th Gear Member
 
MV325IS's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Toronto Ont
Posts: 618
rogers only has a two day retention...not worth the effort...so may incompletes
__________________
92 325IS
|Black on Black|20% tint|
|APA450|APA2001|Smokey Tails|Bilstein Struts & Shocks|H&R Springs|B&M Short Shift|Clear Corners|
|Angel Eyes|AA GEN 3 |MOMO Quick Release|Ireland Engineering Bushings & Shock Mounts|

98 328I
MV325IS is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 04:18 PM   #22
koncise
all you need is one mike
 
koncise's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Scarborough
Posts: 3,545
Send a message via MSN to koncise
yeah, exactly.. its sucks too. but its still the best free one. (assuming rogers is your ISP)

but really, u gotta pay for one
__________________
koncise is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 04:25 PM   #23
Jim .E.
E90 n00b
 
Jim .E.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Brampton
Posts: 6,674
i tried

nntp.hnsn.net.cable.rogers.com

but it wont even connect :S anyone know the news server, otherwise i gotta call these tards and wait 15 minutes on hold
Jim .E. is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 04:43 PM   #24
SickFinga
Moderator
 
SickFinga's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Location:
Posts: 16,667
Quote:
Originally Posted by koncise
well if they tell u that u have a 60GB limit and you know you're on extreme, send them here: http://www.shoprogers.com/store/cabl...XJDTGB18H22M1A

and then follow that by telling them to **** off

New extreme clients get 6/100 limit.
Im one of the first Extreme customer and I'm still getting 5/60 limits.
Like I said they are slowly tranfering all the clients to 6/100 limit.

P.S. I can send them to that link all day long, but the thing is I pay $44 for my old Extreme, new customers pay $46.


P.P.S. Just 4 days ago Rogers finally fixed a year old problem of really low upload.(150-200kbit/s) Now I can hit 800 all day long.
YOu guys have no idea how many times my bro called them. Its still took them a year to fix it.
SickFinga is online now   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 04:57 PM   #25
koncise
all you need is one mike
 
koncise's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Scarborough
Posts: 3,545
Send a message via MSN to koncise
if u pay 44, u have express... which is the equivalent to rogers' previous fastest service.

i dont know anyone PAYING for extreme, and who PAYED $100 for the NEW modem, that doesnt get 100GB/month.... you shouldnt be getting it since you're not paying for extreme.

TECHNICALLY, you dont have extreme right now... TECHNICALLY... since yer paying $44/month.... my first post was talking about CURRENT extreme, simple as that.
__________________

Last edited by koncise; 12-10-2005 at 04:59 PM.
koncise is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 05:01 PM   #26
mirek
6th Gear Member
 
mirek's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Canada
Posts: 5,455
nntp server for rogers is just NNTP, well shaw used to have an alias setup..

edit* or was.. now it's nntp.broadband.rogers.com
mirek is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 05:02 PM   #27
Jim .E.
E90 n00b
 
Jim .E.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Brampton
Posts: 6,674
hmm...i have extreme but i only get 60gb/month...odd...
Jim .E. is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 05:03 PM   #28
Jim .E.
E90 n00b
 
Jim .E.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Brampton
Posts: 6,674
Quote:
Originally Posted by mirek
nntp server for rogers is just NNTP, well shaw used to have an alias setup..

edit* or was.. now it's nntp.broadband.rogers.com
it asks for a username and password
Jim .E. is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 05:05 PM   #29
koncise
all you need is one mike
 
koncise's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Scarborough
Posts: 3,545
Send a message via MSN to koncise
Quote:
Originally Posted by Jim .E.
hmm...i have extreme but i only get 60gb/month...odd...
how do u know u get 60gb/month?
__________________
koncise is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 05:06 PM   #30
SickFinga
Moderator
 
SickFinga's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Location:
Posts: 16,667
Quote:
Originally Posted by koncise
if u pay 44, u have express... which is the equivalent to rogers' previous fastest service.

i dont know anyone PAYING for extreme, and who PAYED $100 for the NEW modem, that doesnt get 100GB/month.... you shouldnt be getting it since you're not paying for extreme.

TECHNICALLY, you dont have extreme right now... TECHNICALLY... since yer paying $44/month.... my first post was talking about CURRENT extreme, simple as that.

koncise, get your facts straight.

Like I said, Im one of the first extreme customer, and originally it was 5/60.
Now it is 6/100. And yes, I paid 100 bucks for my modem.

Rogers Express is 3mbit download, 384kbit/s upload.

I got 5mbit download, 800kbit/s upload, and Im paying $44 bucks a month for it.


Look at rogers' speedtest website, it still has an old limit of 5mbit
http://speedcheck.rogers.com/


P.S. Read on n00b http://www.dslreports.com/forum/remark,14921158
P.P.S. Never question me, cause Im always right.
SickFinga is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2015