Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > Misc > Off-topic
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 11-04-2005, 04:23 PM   #1
chia
Keepin' It Fake.
 
chia's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: St. Catharines/Toronto
Posts: 1,269
LCD TV's



hey guys, i got an Acer 32" LCD tv (AT3201W)

i've gone through the manual, and tried technical support (but they don't support tv's for some reason), and tried googling. no luck.

just wondering for those who have LCD tv's, if there's a reason why everytime i turn the tv on.. it will scan through every component. AV1 -> AV3, dvi, etc.. than when it gets to TV, it always automatically goes to channel 1.

is this a feature of TV's?
i've gone through all the menu's/options, nothing is related.
__________________
chia is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2005, 04:48 PM   #2
mirek
6th Gear Member
 
mirek's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Canada
Posts: 5,455
Quote:
Originally Posted by chia
hey guys, i got an Acer 32" LCD tv (AT3201W)

i've gone through the manual, and tried technical support (but they don't support tv's for some reason), and tried googling. no luck.

just wondering for those who have LCD tv's, if there's a reason why everytime i turn the tv on.. it will scan through every component. AV1 -> AV3, dvi, etc.. than when it gets to TV, it always automatically goes to channel 1.

is this a feature of TV's?
i've gone through all the menu's/options, nothing is related.
i'm assuming it checks to see which input is being used. Try to hook it up to DVI and not tv, and turn it on, it should come on to DVI instead of TV.

why channel 1 i dunno
mirek is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2005, 05:44 PM   #3
Skunk#1
6th Gear Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: austin, tx (512)
Posts: 1,365
^^^because it is 1st, lol.

kinda off topic, mirek you got any pics of that night in atx? you comming back down, we can hit up 6th street again.
__________________
BMW--Because Mine Won
BMW--Built My Way-better than good
Skunk#1 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2015