Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > General > General Discussion
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 05-08-2005, 10:06 PM   #1
Jari
4th Gear Member
 
Jari's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Beeton ON
Posts: 672
DJCONTRA. I need to talk to you about smt6

I've tried pming you in the past with no luck. A search of this forum suggests you have installed the smt-6 system. I'm in the process of installing it, all is going well except for my ignition (crank sensor) signal. If you or anyone else out there can help please pm me or email me (notmike_@hotmail.com) with contact info so I can discuss this. Any help would be much appreciated, and thanks in advance.
Jari is offline  
Old 05-09-2005, 05:24 AM   #2
Jari
4th Gear Member
 
Jari's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Beeton ON
Posts: 672
Nevermind about the smt6. I figured it out. It's also 4:22am !!!! one wire labeled wrong on the wiring diagram.. grrrrrrr. But I do have some other questions.
Jari is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2014