Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > Misc > Off-topic
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 04-27-2005, 01:17 PM   #1
Mr seville
6th Gear Member
 
Mr seville's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: places
Posts: 4,851
wireless connection



guys can oen of you or all of you help me out wiht this shit....every two seconds my ****in connection dies and it reconnects...the people on my msn list definately know what i'm talking about it has to be somethign with the wireless connection because the cat5 system coming from the sam erouter is fine it's just this one wireless modem thingy that keeps doing it...someone help me PLEASEEEEE

cheers
mario
Mr seville is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2005, 01:36 PM   #2
rhythm
3rd Gear Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: none
Posts: 408
Change your wireless channel on your router. Defualt is usually 6. Try 11, or other random channels.
rhythm is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2005, 01:49 PM   #3
digiital
5th Gear Member
 
digiital's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: On Lake Ontario on my sailboat
Posts: 1,016
OR Ch1, also if your in an area where there is a lot of cordless phone usage that will also kill it. Or could be something in those lines where you might someone near by using a baby monitor or wireless camera, they all(newer equipment) use the 2.4 Ghz range.
digiital is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2005, 05:15 PM   #4
Alezone
Capitalism
 
Join Date: Dec 2002
Location: HK
Posts: 2,537
dunno where you located, but my friends from Richmond Hill last night "Reported" the same thing... wireless and wired connection were both pretty screwed up. They are with Rogers.
Alezone is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2005, 06:12 PM   #5
Mr seville
6th Gear Member
 
Mr seville's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: places
Posts: 4,851
Quote:
Originally Posted by Alezone
dunno where you located, but my friends from Richmond Hill last night "Reported" the same thing... wireless and wired connection were both pretty screwed up. They are with Rogers.

mines been fuct ever since i plugged it in 2 months ago
Mr seville is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2015