Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > Multimedia > Rides
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-29-2005, 07:22 PM   #1
RevShoT
6th Gear Member
 
RevShoT's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Niagara Falls
Posts: 4,822
Send a message via MSN to RevShoT
creepy pics of my car

washed her up today and decided to go to this pretty cool place, its a tunnel thats supposidly haunted because in the 1800's a little girl burned to death

so today i went and took some pics of my car, it was really strange though, i brought 2 camara and both camara wouldnt focus, even though i was getting perfect focus in the screen both camara's refused to focus.. it was weird

n e way heres the pics
Attached Images
File Type: jpg bmw03.JPG (21.7 KB, 570 views)
RevShoT is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2005, 07:23 PM   #2
RevShoT
6th Gear Member
 
RevShoT's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Niagara Falls
Posts: 4,822
Send a message via MSN to RevShoT
whats even creepier is when i lined my car parallel with the tunnel to take a pic both camaras suddendly went dead.. they both said battery dead... man i was pretty freaked out so i just left
Attached Images
File Type: jpg bmw04.JPG (24.7 KB, 569 views)
RevShoT is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2005, 07:24 PM   #3
RevShoT
6th Gear Member
 
RevShoT's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Niagara Falls
Posts: 4,822
Send a message via MSN to RevShoT
pic 3
Attached Images
File Type: jpg bmw05.JPG (24.5 KB, 573 views)
RevShoT is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2005, 07:25 PM   #4
RevShoT
6th Gear Member
 
RevShoT's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Niagara Falls
Posts: 4,822
Send a message via MSN to RevShoT
last pic
Attached Images
File Type: jpg bmw06.JPG (21.8 KB, 570 views)
RevShoT is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2005, 07:27 PM   #5
agent_Z3
looking for an e36
 
agent_Z3's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: somewhere in the US
Posts: 143
Send a message via MSN to agent_Z3
that is kinda creepy...lol
agent_Z3 is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2005, 07:29 PM   #6
RevShoT
6th Gear Member
 
RevShoT's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Niagara Falls
Posts: 4,822
Send a message via MSN to RevShoT
Quote:
Originally Posted by agent_Z3
that is kinda creepy...lol
tell me about it im deffinitally not going back, i sure dont wana piss off the spirts n e more
RevShoT is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2005, 07:35 PM   #7
Understated
7th Gear [SMG III] Member
 
Understated's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: location location
Posts: 9,955
THATS IT......THATSSSSS THE PLACE OMG!

it's perfect!...where is that?..
Understated is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2005, 07:55 PM   #8
RevShoT
6th Gear Member
 
RevShoT's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Niagara Falls
Posts: 4,822
Send a message via MSN to RevShoT
Quote:
Originally Posted by Superman87
THATS IT......THATSSSSS THE PLACE OMG!

it's perfect!...where is that?..
niagara falls.... i made a post about it when everyone was talking bout haunted shit
RevShoT is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2005, 08:41 PM   #9
Bob Loblaw
Zee Frog.
 
Bob Loblaw's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Gatineau, Québec
Posts: 2,305
Quote:
Originally Posted by RevShoT
i brought 2 camara and both camara wouldnt focus, even though i was getting perfect focus in the screen both camara's refused to focus.. it was weird
It's because it was dark and the exposition time was too long. So the movement of your camera, while you were taking the picture, is what caused the blur. Try taking the pics during the day or bring a tripod next time. You'll get much better pics.
__________________
Bob Loblaw is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2005, 09:00 PM   #10
RevShoT
6th Gear Member
 
RevShoT's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Niagara Falls
Posts: 4,822
Send a message via MSN to RevShoT
Quote:
Originally Posted by Bob Loblaw
It's because it was dark and the exposition time was too long. So the movement of your camera, while you were taking the picture, is what caused the blur. Try taking the pics during the day or bring a tripod next time. You'll get much better pics.
how do u explain how both of my camara's the batteries went dead as soon as i tried to take a pic of the tunnel inside?

btw, they both work fine now... never changed the batteries or nothing there at full strength
RevShoT is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2005, 09:13 PM   #11
agent_Z3
looking for an e36
 
agent_Z3's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: somewhere in the US
Posts: 143
Send a message via MSN to agent_Z3
Quote:
Originally Posted by RevShoT
btw, they both work fine now... never changed the batteries or nothing there at full strength
now THAT is creepy...lol
agent_Z3 is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2005, 09:22 PM   #12
RevShoT
6th Gear Member
 
RevShoT's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Niagara Falls
Posts: 4,822
Send a message via MSN to RevShoT
heres a link to the history of the tunnel

its sumwhat accurate, only part i know for fact is it was built late 1800's and the girl dying in there is true, whats not true is the father burning her

the girl was playing with fire and set herself on fire

http://hamiltonparanormal.com/screaming/scrtunnel4.jpg
RevShoT is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2005, 01:37 PM   #13
Mikester
7th Gear Member
 
Mikester's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Toronto
Posts: 2,989
Send a message via ICQ to Mikester
im in for a cruise!
Mikester is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2005, 01:46 PM   #14
Quack
Wheelman
 
Quack's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Toronto
Posts: 12,045
Send a message via MSN to Quack
Quote:
Originally Posted by Mikester
im in for a cruise!
I'm in to Mike, just let me get my ghostbuster uniform & we can be on our way
__________________

Maxbimmer Drama, You Gotta Love It
Quack is online now   Reply With Quote
Old 03-30-2005, 02:17 PM   #15
Betray
6th Gear Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Richmond Hill
Posts: 4,354
Send a message via ICQ to Betray Send a message via AIM to Betray Send a message via MSN to Betray
omg i see a ghost
Betray is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.