Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Audio/Sound
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-25-2005, 03:36 PM   #1
Mr seville
6th Gear Member
 
Mr seville's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: places
Posts: 4,848
dead power cord

k wtv my positive wires dead and i don't know wtf is wrong...help a brother out lol

later
mario
Mr seville is online now   Reply With Quote
Old 03-25-2005, 04:06 PM   #2
Gamite
Moderator
 
Gamite's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Toronto
Posts: 21,083
okay.. u gonna have to be a little more specific.. but did you follow the wires to check for loose connections?
__________________
www.gamite.net

Gamite is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2005, 04:15 PM   #3
Mr seville
6th Gear Member
 
Mr seville's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: places
Posts: 4,848
yeah...i have it connected directly to my battery and run right back to the amp no breaks besides a connection to another cord cause it wasn't long enougth but thats not broken...so i have no idea why it's dead...i'm pretty sure i need another positive wire but i dunno
Mr seville is online now   Reply With Quote
Old 03-25-2005, 06:35 PM   #4
paul christians
87325is///MR.EVIL
 
Join Date: Feb 2004
Location: ajax
Posts: 7,751
change the wire or it is the amp...........
__________________
87is325///2.7L..EVIL.....
03 beige GRAND AM and 94 white (slamed) PROTEGE
paul christians is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2005, 04:29 AM   #5
Gamite
Moderator
 
Gamite's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Toronto
Posts: 21,083
I know this is a stupid question, but how are you determining that there's no power? Do you have the remote cable wired up?
__________________
www.gamite.net

Gamite is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2005, 10:18 AM   #6
Mr seville
6th Gear Member
 
Mr seville's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: places
Posts: 4,848
Quote:
Originally Posted by Gamite
I know this is a stupid question, but how are you determining that there's no power? Do you have the remote cable wired up?
heres the thing tho...it was working and then i went over a bump n it died...now usually when i touch the positive and the ground together they should spark no?...and they do the trigger wire sparks no problem with the ground...i also put it up against one of the ground booster cables lol anyway enuf said i have to replace the positive...
Mr seville is online now   Reply With Quote
Old 03-26-2005, 10:07 PM   #7
paul christians
87325is///MR.EVIL
 
Join Date: Feb 2004
Location: ajax
Posts: 7,751
no fuse or breaker so it is the amp cheers.........
__________________
87is325///2.7L..EVIL.....
03 beige GRAND AM and 94 white (slamed) PROTEGE
paul christians is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2005, 08:45 PM   #8
Mr seville
6th Gear Member
 
Mr seville's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: places
Posts: 4,848
Quote:
Originally Posted by paul christians
no fuse or breaker so it is the amp cheers.........
it's not teh amp you crazy asshole i tried it in my friends car n it worked
Mr seville is online now   Reply With Quote
Old 03-28-2005, 08:52 PM   #9
paul christians
87325is///MR.EVIL
 
Join Date: Feb 2004
Location: ajax
Posts: 7,751
so what try another amp in your car ass and go from there........hahahaha......and it could the remote from deck too.........
__________________
87is325///2.7L..EVIL.....
03 beige GRAND AM and 94 white (slamed) PROTEGE
paul christians is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2005, 08:24 PM   #10
Mr seville
6th Gear Member
 
Mr seville's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: places
Posts: 4,848
no remote from the deck...my setups totally backwards...****in gangster man it's pretty much idiot proof...can't go out unless a cords dead
Mr seville is online now   Reply With Quote
Old 03-31-2005, 08:44 PM   #11
paul christians
87325is///MR.EVIL
 
Join Date: Feb 2004
Location: ajax
Posts: 7,751
so how do turn it on???????
__________________
87is325///2.7L..EVIL.....
03 beige GRAND AM and 94 white (slamed) PROTEGE
paul christians is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2005, 12:29 PM   #12
jeffrie
Addict
 
jeffrie's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Buckingham
Posts: 2,251
Check the connection on the bat if direct. Seems elementry to me but start the search for the power loss from the source and work you way back or up in a bimmer.
__________________
"They say ignorance is bliss..... I don't know what the Fu*k that means but I'm pretty happy". Ricky Trailer Park Boys.


Current Mods....X-Brace, Stromung Cat Back Exhaust, 17/225/45 M3 Replicas, HotBits Adjustable Coil Overs, 40% LSD 3:91 Diff, E30 Gearbox, Boosted.
jeffrie is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2005, 08:34 PM   #13
Mr seville
6th Gear Member
 
Mr seville's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: places
Posts: 4,848
Quote:
Originally Posted by paul christians
so how do turn it on???????
the trigger wire is attached to teh same fuse as my info center so when i turn the key the amp turns on
Mr seville is online now   Reply With Quote
Old 04-02-2005, 01:30 AM   #14
Gamite
Moderator
 
Gamite's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Toronto
Posts: 21,083
another stupid question.. check all fuses?

take a picture of your setup.
__________________
www.gamite.net

Gamite is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2005, 05:28 PM   #15
paul christians
87325is///MR.EVIL
 
Join Date: Feb 2004
Location: ajax
Posts: 7,751
test your turn led than and a relay on it after............
__________________
87is325///2.7L..EVIL.....
03 beige GRAND AM and 94 white (slamed) PROTEGE
paul christians is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.