Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > Misc > Off-topic
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-09-2004, 04:49 PM   #1
Mikester
7th Gear Member
 
Mikester's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Toronto
Posts: 2,984
Send a message via ICQ to Mikester
how do i bypass a firewall?



i found this program where i can download thousands of gigs of mp3s, the only thing is, the university is not letting me download off it just like kazaa... anyone knows how to outsmart them?
Mikester is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2004, 05:08 PM   #2
Jim .E.
E90 n00b
 
Jim .E.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Brampton
Posts: 6,674
whas the program ?
Jim .E. is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2004, 05:22 PM   #3
Mikester
7th Gear Member
 
Mikester's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Toronto
Posts: 2,984
Send a message via ICQ to Mikester
DC++
Mikester is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2004, 06:29 PM   #4
Jim .E.
E90 n00b
 
Jim .E.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Brampton
Posts: 6,674
Quote:
Originally posted by Mikester
DC++
never heard of it
Jim .E. is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2004, 07:31 PM   #5
///deni-boy///
4th Gear Member
 
///deni-boy///'s Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Mississauga
Posts: 845
Ya i cant use that program at school either, i love that program. did you try setting it to "passive" in your settings, sometimes that will work.
__________________
///deni-boy/// is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2004, 07:52 PM   #6
Betray
6th Gear Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Richmond Hill
Posts: 4,353
Send a message via ICQ to Betray Send a message via AIM to Betray Send a message via MSN to Betray
you would have to set it to a new port, or use a program that switchs like tunnelling, never used it so dont ask. If ya get cought, you get kicked so watch out
Betray is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2004, 08:36 PM   #7
Mikester
7th Gear Member
 
Mikester's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Toronto
Posts: 2,984
Send a message via ICQ to Mikester
lol
no passive didnt work
come on guys, help me out
Mikester is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2004, 09:42 PM   #8
AMG_POWER
500HP Member
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto, Canada
Posts: 9,691
hit the computer with your foot...
AMG_POWER is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2004, 09:51 PM   #9
sirex
King Sirex
 
Join Date: Aug 2002
Location: Toronto
Posts: 9,850
DC++ is awesome.

i used to use that but then everyone on it got gay.


sorry man i dont know that firewall crap
__________________
sirex is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2004, 12:21 AM   #10
2slow2race
6th Gear Member
 
2slow2race's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Mississauga
Posts: 1,411
where can i download this program from?

sounds amazing!
2slow2race is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2004, 12:24 AM   #11
mkgino
6th Gear Member
 
mkgino's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Toronto
Posts: 7,686
Direct Connect is a good program, in that you dont get stupid fake files and viruses since you would get banned from a Hub if you did that crap. But i dont like how you have to go around and search for stuff, unlike kazaa where its all in one place
__________________
mkgino is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2004, 12:33 AM   #12
Ryousuke
6th Gear Member
 
Ryousuke's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Vaughan, Ontario
Posts: 3,628
Send a message via ICQ to Ryousuke Send a message via AIM to Ryousuke
D++ is good but most of the time you have to Share a lot of things plus if you put your self in Passive Mode I think you should be able to connect otherwise try entering your IP and it should work without PAssive... That is how it works for me cuz I got a router.
Ryousuke is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2015