Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > General > General Discussion
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 11-10-2003, 11:31 PM   #1
snd84318i
3rd Gear Member
 
snd84318i's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: nyc
Posts: 378
speed guage

i opened up my dash and to out the loose speed needle and put it back on . now un like be for the mile meter needle is working and my temp needle is working too . but the speed needle is still out . all my gauges are working excepted that one . has any one had this problem or anyone have an on what it could be . i have an 84 318i . can the speed needle be wound up to much back that i need to go real fast to see it move i checked the connections and the plugs are all in . should i just get a new gauge or is mine fixable .thanks
snd84318i is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.