Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > General > General Discussion
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-15-2003, 03:00 AM   #1
johnoz
/OO=[][]=OO\
 
johnoz's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto
Posts: 1,907
e30 owners

Can you try this and let me know if it works on your car?

http://www.bonnevillemotorwerks.com/fault.html
johnoz is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2003, 12:26 PM   #2
Mystikal
Moderator/Event-Coordinator
 
Join Date: Feb 2002
Location: Stance
Posts: 12,820
I have the E46 today, I'll give it a try this afternoon. Is it giving you trouble?

I have never heard of this before, but if it works, YYYESSS!
__________________

@stancejay
Mystikal is online now   Reply With Quote
Old 07-15-2003, 12:33 PM   #3
johnoz
/OO=[][]=OO\
 
johnoz's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Toronto
Posts: 1,907
I couldn't get to the point that it starts to blink/flash the codes. Mine constantly flashes. They say US spec cars has it and Can spec cars should have it also.
If it works, it is kinda neat since I want to check a couple things.

Thanks
johnoz is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2003, 04:47 PM   #4
BimmerMan
4th Gear Member
 
BimmerMan's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Cleveland OH, formerly West Palm Beach FL, formerly Mississauga ON
Posts: 731
Send a message via ICQ to BimmerMan Send a message via AIM to BimmerMan
yes, it works. I used to do that with my m20 before. It even still works with the conversion.
__________________
BimmerMan is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2003, 04:51 PM   #5
Skimeister
3rd Gear Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Mississauga
Posts: 300
Send a message via ICQ to Skimeister Send a message via AIM to Skimeister
Yes, I tried this on my 91 325i, worked like a charm. 1444= NO Failure. I did not expect any problems, but it's still reassuaring to hear from the car itself that everyithing is OK
Skimeister is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2003, 02:21 PM   #6
chromius
6th Gear Member
 
chromius's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Ottawa
Posts: 4,006
I couldn't get it to work....88' 325 It should work cuz it has a Motronic 1.1 So I don't know. How soon after the car is switched to the on position do you have to start pressing the pedal?
chromius is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2014