Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 3 Series > E30 (1983 - 1991)
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 04-04-2014, 03:35 PM   #1
aberg83
2nd Gear Member
 
aberg83's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Guelph
Posts: 232
Does this sound healthy?

http://1drv.ms/1k8DiTf

Last edited by aberg83; 04-04-2014 at 03:58 PM.
aberg83 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2014, 03:57 PM   #2
NOTORIOUS VR
6th Gear Member
 
NOTORIOUS VR's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Toronto
Posts: 3,160
No one can watch your video unless they have a live account... Change permissions to the video if you can or host it some where else.
__________________
E36 VEMS TUNING
Google Talk: NOTORIOUS VR
NOTORIOUS VR is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2014, 03:58 PM   #3
aberg83
2nd Gear Member
 
aberg83's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Guelph
Posts: 232
There, fixed it. Please try to watch it now. Thanks.
aberg83 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2014, 04:15 PM   #4
TSI
Reverse Gear Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Oakville
Posts: 755
A little on the tappety side...have you done a valve adjustment? Also, I have that same squelching sound coming from somewhere up front. I'd love to know what it is!
TSI is online now   Reply With Quote
Old 04-04-2014, 05:00 PM   #5
aberg83
2nd Gear Member
 
aberg83's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Guelph
Posts: 232
Quote:
Originally Posted by TSI View Post
A little on the tappety side...have you done a valve adjustment? Also, I have that same squelching sound coming from somewhere up front. I'd love to know what it is!
I'll do a valve adjustment and change my v-belts and see what happens.
aberg83 is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2014, 02:19 PM   #6
frankie591
3rd Gear Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Waterloo
Posts: 453
second on valve adjustment and tension your belts properly.
frankie591 is online now   Reply With Quote
Old 04-05-2014, 08:59 PM   #7
Farintosh
2nd Gear Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Guelph, Ontario
Posts: 77
Can't see the video but I've had a similar problem before.
Sounded like this https://www.youtube.com/watch?v=uhs32f27KKk
Turned out the timing belt was off by 1 tooth...
Farintosh is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.