Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 3 Series > E36 (1991 - 1999)
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 05-29-2013, 08:32 PM   #1
poolays
2nd Gear Member
 
poolays's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: toronto
Posts: 115
Temp guage

Hey guys, having a little issue with my temp guage. Was driving on highway 120km/h and the temp guage fell to the blue. Then would randomly fluctuate occasionally to half (normal) and all In between half and the blue. Has anyone experienced this issue?? It also did it as I got off the highway. Any common issues or quick fixes?
poolays is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2013, 08:42 PM   #2
DET1990
2nd Gear Member
 
Join Date: May 2012
Location: mississauga
Posts: 253
Could be the thermostat stuck open
DET1990 is online now   Reply With Quote
Old 05-29-2013, 08:43 PM   #3
poolays
2nd Gear Member
 
poolays's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: toronto
Posts: 115
I measured coolant temp with laser. Upper and lower hoses at 80 C
poolays is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2013, 10:56 PM   #4
poolays
2nd Gear Member
 
poolays's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: toronto
Posts: 115
found the problem, the plug for the temp guage (black connector on cylinderhead under intake) was not plugged in properly. clipped it in and it works 100%
poolays is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2014