Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 3 Series > E36 (1991 - 1999)
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 09-12-2012, 07:08 PM   #1
Schiopa
1st Gear Newbie
 
Schiopa's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Vaughan ON
Posts: 29
Help! High beam question

Hey guys I have a safety test tomorrow and my high beams dont work. I looked at the fuses and they're fine. The i looked online for the highbeam relay and it seems that its not there entirely. Am I missing something here? The car came with projectors. Its a 98 M3.

Anyone have any idea whats going on with this? Also the fog lights are disconnected as one of them got hit by a rock.

Edit: Previous owner said that the bulbs should be in there but I don't think he knows for sure if they are as the projectors were in there and he never used high beams while he had the car. I'm realizing my freakout is probably caused by lack of bulbs.
Attached Images
File Type: jpg 20120912_185235.jpg (170.5 KB, 12 views)

Last edited by Schiopa; 09-12-2012 at 07:34 PM.
Schiopa is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.