Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Audio/Sound
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-23-2012, 04:59 AM   #1
Klipzs
1st Gear Newbie
 
Join Date: Feb 2012
Location: Canada
Posts: 43
Need help installing aftermarket car deck on my e39 plz

Just bought an alpine 133bt from crutchfield with the wire harness adapter.
I removed the stock head unit and disconnected the wires.
Soldered/crimped the wire harness to the car deck adapter.
Turned it on but no sound except staticy noises ( The noise you hear when you are flickering tv channels)
Did I miss a step?
The speakers are still stock if that helps.
Klipzs is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2012, 11:53 AM   #2
Lang75
220 Kph, E39 on Autobahn
 
Join Date: Feb 2011
Location: Mississauga
Posts: 36
Did you connect the relay wire for the factory amplifier?
Lang75 is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2012, 02:17 PM   #3
Klipzs
1st Gear Newbie
 
Join Date: Feb 2012
Location: Canada
Posts: 43
No I did not. Where do I find this wire and how do I install it?
Klipzs is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2012, 03:37 PM   #4
Lang75
220 Kph, E39 on Autobahn
 
Join Date: Feb 2011
Location: Mississauga
Posts: 36
Usually this is a blue wire from the deck, if you used an adaptor kit is should have provided this connection. Usually it is noted for amps or cd changes.
Lang75 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.