Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 3 Series > E30 (1983 - 1991)
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-07-2012, 09:53 PM   #31
Wuzie
2nd Gear Member
 
Wuzie's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Ottawa
Posts: 181
werd.

Not much to show, its hard to take good pics in the garage haha. I wish I could drive it down the street for some snow pics but meh.



This was a while ago


Little engine shot lol, dirty as fuuu, hope to be clean soon.
__________________
Wuzie is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2012, 11:36 PM   #32
Roysneon
2nd Gear Member
 
Roysneon's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Haliwood
Posts: 266
All this 4 door hate makes me sad...one of my E30's has 5 "doors".
__________________


What's the difference between a BMW and a porcupine?
Roysneon is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2012, 11:38 PM   #33
Wuzie
2nd Gear Member
 
Wuzie's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Ottawa
Posts: 181
^ thats a whole new level.. O.O
__________________
Wuzie is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 12:14 PM   #34
everlast
if I lived . I would be ~
 
everlast's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Ottawa
Posts: 5,847
Srsly.. way more whores with 5 doors. You could prolly fit 3 in the boot alone!
__________________
everlast is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 12:38 PM   #35
msinger
3rd Gear Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Ottawa
Posts: 369
You can fit just as many in a coupe, they just have to be skinnier......
msinger is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 07:29 PM   #36
liquidc3lls
1st Gear Newbie
 
Join Date: Sep 2011
Location: Ottawa
Posts: 41
big girls do things tiny chicks dream about!
liquidc3lls is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 08:58 PM   #37
MaxBell
Clint Eastwood
 
MaxBell's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Ottawa, ON, Canada
Posts: 1,356
Quote:
Originally Posted by msinger View Post
You can fit just as many in a coupe, they just have to be skinnier......
I like small butts and I cannot lie.
__________________
REMEMBER: Be safe and have fun is Rule Number 1.

Quote:
Originally Posted by 411 View Post
just letting this furom [*forum] know
MaxBell is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2012, 12:39 AM   #38
Wuzie
2nd Gear Member
 
Wuzie's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Ottawa
Posts: 181
I need help.

I swapped a 325e fuel rail with injectors into my 325i engine. I also swapped fuel pressure regulators. My old one said 3.0 and this one said 2.5 (came from the 325e engine)

Im getting a really strong crank.. no more fuel leak.. but it wont turn over.

The breather hose from the valve cover to the throttle body broke so I fitted a new hose however it is almost 5 feet long lol. Would that cause not enough vaccuum to work?
__________________
Wuzie is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2012, 12:50 AM   #39
MaxBell
Clint Eastwood
 
MaxBell's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Ottawa, ON, Canada
Posts: 1,356


Make sure that round plug is in.

May sure your supply is on the back of the rail.

Vacuum leaks will make your car run like a bag, but it's gunna run.


Here's some info from strictlyeta.net and their 2.7 L build.

Quote:
Later model 325i's use a secondary harness just for the fuel injectors, unlike the 325e's wiring harness which connects directly to the injectors. Because of this, you should use the 325i fuel rail because the 325e's fuel rail has an outlet for a return line right next to the #6 injector. If you do use the 325e rail, you'll have to figure out a way to wedge the 325i's harness rail underneath it without breaking anything.



Earlier wiring harnesses (1987 and 1988) had individual connectors for the fuel injectors and do not have a secondary wiring rail. If you are using this earlier harness, then you may be able to get away with using the eta fuel rail.
__________________
REMEMBER: Be safe and have fun is Rule Number 1.

Quote:
Originally Posted by 411 View Post
just letting this furom [*forum] know

Last edited by MaxBell; 02-13-2012 at 12:54 AM.
MaxBell is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2012, 12:56 AM   #40
Wuzie
2nd Gear Member
 
Wuzie's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Ottawa
Posts: 181
I read that exact thing earlier today which is what kept me going in hopes of getting it running. My 325i harness combo with the 325e injectors/rail should work then no?

I wedged the harness under the outlet for the return line, it worked.
__________________

Last edited by Wuzie; 02-13-2012 at 12:59 AM.
Wuzie is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2012, 12:58 AM   #41
Wuzie
2nd Gear Member
 
Wuzie's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Ottawa
Posts: 181
How do you remove that round plug? Thats the plug I texted you the picture of yesterday lol.
__________________
Wuzie is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2012, 03:46 AM   #42
Wuzie
2nd Gear Member
 
Wuzie's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Ottawa
Posts: 181
Brake clean didn't work. BUT IT DID START TONIGHT New fuel filter and new fuel pump, its dope. Fresh gas is in it too.
__________________
Wuzie is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2012, 07:53 PM   #43
msinger
3rd Gear Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Ottawa
Posts: 369
congrats!!
msinger is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2012, 11:53 PM   #44
Wuzie
2nd Gear Member
 
Wuzie's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Ottawa
Posts: 181
Some pics!









__________________
Wuzie is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2012, 09:44 AM   #45
MaxBell
Clint Eastwood
 
MaxBell's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Ottawa, ON, Canada
Posts: 1,356
WOO!! Looking sick dude!
__________________
REMEMBER: Be safe and have fun is Rule Number 1.

Quote:
Originally Posted by 411 View Post
just letting this furom [*forum] know
MaxBell is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2014