Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 5 series
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 12-02-2010, 06:51 PM   #1
cornflakecwl
1st Gear Newbie
 
cornflakecwl's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Toronto, ON, Canada
Posts: 42
Parrot install

Recently completed Parrot CK3100 install, stock amp bypass using my old system and stock speakers.
System Info:
JVC KD-AVX1
Coustic 4x75 running front and rear stock speakers w/ aftermarket 3-way x-over
PPI 2 x 50 running Sony Explode 10" in Bazooka Tube

Sounds really good. I have some engine noise thinking it's because of a few things not the least of which is the amps mounted to the metal bracket for the stock amp. Have to et a piece of MDF cut but that has to wait until the spring and my new house, hard to do it in the condo parking garage!!

Parrot system is great.

Here's a couple of pics of the setup:

cornflakecwl is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.