Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Audio/Sound
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 12-29-2010, 11:25 PM   #16
tg07lq
4th Gear Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: St Catharines
Posts: 792
the piece pulled out of the dash is probably the brain for the old unit. depending on its age and features. (id need a model number to tell you)
the old deck might be fine for resale provided you test it and verify it wasnt just a disconnected remote line or brain (more common than you might think, i run into this kinda issue all the time with ppl).
do you have aftermarket sub woofer hooked up ? or just factroy stuff?
__________________
4cyl autotragic woes...
tg07lq is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2011, 05:31 PM   #17
AlpWhitE46
is a pimp
 
AlpWhitE46's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Etobicoke
Posts: 9,050
Send a message via MSN to AlpWhitE46
Everything has been installed, this was in the summer lol thanks!
here is a pic of the new setup


AlpWhitE46 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.