Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Audio/Sound
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-22-2010, 06:29 PM   #1
chenty
1st Gear Newbie
 
Join Date: Jul 2010
Location: Toronto
Posts: 6
Lightbulb X3 (E83) CD player problem

Hi all,

I have a 2006 X3. When I play CD on my CD player, it only works first couple of minutes when I start the vehicle. After several minutes (sometimes maybe longer), it will make a noise sounds like drum and overwhelm my music. At first, I thought I need to clean it so I bought cleaning disc but it didn't help. I tried several different type of cleaning discs but none solved my problem. It only happens when I play CDs. Radio is fine.

Anyone experienced similar issues before? Any solution?

I also went to Futureshop and purchased aftermarket CD player, but when they did the installation, the technician told me they couldn't find a harness worked my vehicle. He said the only solution is to install another amp or something. However, I am not sure that's the case.

The other option I have is to install iPod integration so I don't need to fix my CD player.

Any suggestions what I should do? Many many thanks!
chenty is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2010, 06:33 PM   #2
chenty
1st Gear Newbie
 
Join Date: Jul 2010
Location: Toronto
Posts: 6
forgot to mention:
1. The noise problem remains even when I remove and reinsert the CD. The only way to make it disappear is to turn off my car and wait for 30 seconds and restart the car, and it will work for another 5 mins or so until the problem returns
2. I live in GTA.

Thanks.
chenty is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2014