Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > Multimedia > Photography
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-10-2010, 10:28 PM   #1
alpine86
2nd Gear Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: toronto
Posts: 167
Toronto Downtown Eaton Centre Timelapse HD



taken with sony alpha 550 and tamron 17-50

Last edited by alpine86; 03-10-2010 at 10:30 PM.
alpine86 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2010, 10:49 PM   #2
blk3
4th Gear Member
 
blk3's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Oshawa On Canada
Posts: 833
that pick turned out clear and sharp.cool
blk3 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2010, 10:59 PM   #3
ChrisTO
∞ Gear Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: In my car
Posts: 815
noob question..how is that timelapse? i would expect to see trails from car tail lights and 'shadows' of people everywhere.

impressive as no noise from the low light.
__________________
ChrisTO is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2010, 11:38 PM   #4
Dado 540
6th Gear Member
 
Dado 540's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: GTA
Posts: 1,972
Nice photo, but no timelapse
__________________
E39 540i Sport
Dado 540 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2010, 01:20 AM   #5
Deep 3.2TL
6th Gear Member
 
Deep 3.2TL's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Milton
Posts: 3,228
Chris - It's the new sensors out there - Sony, Canon, Nikon all can do crazy sharp low light shots now...

BTW: Heard you had an issue with your ride, all ok?
Deep 3.2TL is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2010, 01:16 PM   #6
ChrisTO
∞ Gear Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: In my car
Posts: 815
nice...

i was losing oil from somewhere..probably through the valve seals and the secondary air pump was toasted.

i was itching to get another car as i've had it for 8 years...and used these as the perfect excuse to get something else. (BTW the original battery lasted for almost the full 8 years! incredible)

so last May i traded her in.

Quote:
Originally Posted by Deep 3.2TL View Post
Chris - It's the new sensors out there - Sony, Canon, Nikon all can do crazy sharp low light shots now...

BTW: Heard you had an issue with your ride, all ok?
__________________
ChrisTO is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2010, 07:44 PM   #7
slemmer
Driving in the fast lane
 
slemmer's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Missed in 'sauga
Posts: 2,998
what time of day did you shoot the pic? It's got a sorta 3D/halogram effect with the way the buildings appear to jut out in the foreground. Things have changed since my older Polaroid 400...
__________________

'04 645cic
'05 GMC Sierra SLT Z71 CCSB 4x4
'02 Regal LS
'00 740i Sport
slemmer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2014