Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Forced Induction
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 10-13-2008, 05:40 PM   #1
Victory
V Y 87
 
Victory's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Mississauga
Posts: 145
335i chip

Hey guys just wonderin where I can find a chip to fit my 335i cab
__________________
Victory is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2009, 07:33 PM   #2
nachos23
SweetXi
 
Join Date: Jun 2009
Location: Brampton, Ontario
Posts: 960
Send a message via MSN to nachos23
Active Autowerke's has a controller. http://www.bmwtuningmag.com/active-a...ucts-for-335i/

If these guys still have it, they have the AA contoller for sale on eBay of $250..... vs the $2000 MSRP..... http://www.dragtimes.com/parts-viewe...D=350265588335
nachos23 is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2009, 04:20 PM   #3
Jon@Bimmersport
MaXsponsor
 
Jon@Bimmersport's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Mississauga
Posts: 13,774
Nachos23, the AA Xede is discontinued and old tech now which is why its sold so cheap on ebay. It is not the same unit that is on their site.

I can get great deals on AA products, if interested in them please contact me.
__________________

Authorized Ontario dealer for Active Autowerke|VF-Engineering|AFE|Bilstein Suspension|H&R Suspension|KW suspension|Brembo Brake Systems| Stoptech| - Call us for the best pricing please DO NOT PM in regards to pricing

Maintenance|Performance|Tuning & Forced Induction
Jon@Bimmersport is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2009, 12:21 PM   #4
magnus
6th Gear Member
 
magnus's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Reykjavik
Posts: 3,471
i am not sure you need a chip. You should be able to just reflash/remap.
__________________
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e.gif

"Lo there do I see my father.
Lo there do I see my mother.
Lo there do I see my brothers and my sisters.
Lo there do I see the line of my people back to the beginning.
Lo they do call to me
they bid me take my place among them in the Halls of Valhalla,
where the brave may live forever"
magnus is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2009, 12:25 PM   #5
europrince
6th Gear Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: North York
Posts: 6,729
http://www.n54tuning.com/

There is a supplier in Mississauga.
europrince is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2009, 08:47 AM   #6
ctgazer
2nd Gear Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: toronto
Posts: 249
Send a message via AIM to ctgazer
there are many to choose from.

JB3, Procede, AA, Dinan, and a handful of others offer aftermarket options.
gains of 30+whp and up are possible..try e90post for more in depth reviews and options
ctgazer is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2009, 09:16 AM   #7
turkish335
1st Gear Newbie
 
Join Date: Oct 2009
Location: Global
Posts: 14
Quote:
Originally Posted by europrince View Post
http://www.n54tuning.com/

There is a supplier in Mississauga.
Mike is a great guy, give him a call and he can set you up with a jb3
turkish335 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.