Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > Classifieds > Supporting Vendor Comments/Feedback > RMP Motors
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 08-04-2009, 09:41 PM   #1
infamous48
2nd Gear Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Grimsby
Posts: 62
Thanks RMP

i know my wiring harness plug were messed up lol, but solved my problem.
thanks again,

Tristan,
infamous48 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2009, 10:41 PM   #2
RMPMOTORS
MaXsponsor
 
RMPMOTORS's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Etobicoke, Ontario
Posts: 1,432
No problem!! Thank you!


Hows it running now?
__________________

Eibach-Koni-Bilstein-H&R-Powerflex-KW Suspension-OEM Parts+ MORE
EUROPEAN AUTO SERVICE & PERFORMANCE

www.RMPMOTORS.com

www.Facebook.com/RMPMotors
RMPMOTORS is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 02:02 PM   #3
Trouble65
6th Gear Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Niagara Region
Posts: 1,787
Quote:
Originally Posted by RMPMOTORS View Post
No problem!! Thank you!


Hows it running now?
She pulls like a freight train.
Trouble65 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2014