Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > Misc > Off-topic
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-11-2003, 11:17 PM   #16
GIDGET
1st Gear Newbie
 
Join Date: Jan 2003
Location: somewhere
Posts: 22


just out of curiosity what type of computer is it
also run that removal tool 2x from safe mode
GIDGET is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2003, 01:15 AM   #17
Jon@Bimmersport
MaXsponsor
 
Jon@Bimmersport's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Mississauga
Posts: 13,788
so how exactly do i format now, i dont have a win 98 boot disk
__________________

Authorized Ontario dealer for Active Autowerke|VF-Engineering|[/color]ESS TuningAFE|Bilstein Suspension|H&R Suspension|KW suspension|Brembo Brake Systems| Stoptech| - Call us for the best pricing please DO NOT PM in regards to pricing

Maintenance|Performance|Tuning & Forced Induction
Jon@Bimmersport is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2003, 01:42 AM   #18
slemmer
Driving in the fast lane
 
slemmer's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Missed in 'sauga
Posts: 3,002
Re: ...

Quote:
Originally posted by Bill Gates
yes, your right nzer, i forgot that very important step. delete the partition and re-create it, then proceed with step 3 (the 2nd step 3)
Hey, you should know better!
slemmer is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2003, 01:46 AM   #19
nzer
4th Gear Member
 
nzer's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 674
well, push F2 or delete to enter your bios.Your looking for boot order, It will either be under boot options or in the award bioses its the second option down. Change the boot order so that ATAPI CD rom is first boot device. Put in your Windows XP disk. The installer will load. You will see a few partitions, push d (i think, it will say) to remove them and L to confirm you want to delete it. Then push enter on the free space and it will automagically create a new partition and ask you what you want to format it as, either NTFS or FAT32. Either is good, if you need to encrypt your data choose NTFS. The rest of the XP install is pretty straight forward.

BACK UP YOUR DATA YOU WILL LOSE ALL OF IT
__________________
BMWs Downunder
http://www.bimmersport.co.nz
nzer is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2003, 01:58 AM   #20
sonic07
6th Gear Member
 
sonic07's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Street - Ville
Posts: 1,260
if you got monkey a or b which used to be called the empire virus you have to fdisk the hard drive. to do so just use a simple windows xp cd set the bios to boot from the cd which most of pc do now then just follow the instruction it will delete and recreate partition and format as well then everything else just click next.
__________________

Pedal To The Metal
sonic07 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2003, 02:00 AM   #21
Harry
4th Gear Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Kitchener
Posts: 852
U can also download the Xp boot disk form the microsoft website if u can't get the cd-rom to boot. you'll need 6 floppies to do it.
Harry is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2003, 05:49 AM   #22
MP328
Krv Svoju Za Bosnu Moju
 
MP328's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Brampton
Posts: 2,583
Send a message via MSN to MP328
btw if u have the win XP copy of kazaa and u burned it on a disk, you can not boot from that cd. because that cracked version is only and upgrade and a beta version as well and not the whole bootable disk.

u have to have a win98 boot disk i guess and format the hard drive. then install win98 or something else and then use the win XP upgrade disk to upgrade to win XP .

that's what i read somewhere on the net.
MP328 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2015