Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 3 Series > E36 (1991 - 1999)
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-21-2008, 11:43 AM   #1
nick_star
cruiser
 
nick_star's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto
Posts: 85
e36 help. looses poer and makes a bang noise from time to time

Hey guys, when ever i drive sometimes my car looses power and it has low rpm,s. it also makes a bang noise form time to time. when im pressing on the gass. and when i drive for awhile the muffler makes a rumbeling noise. i no my cat converter is very old and it needs to get changed. i just want to know if that could be the problem. im guessing its clogged or what not. let me no what you think.

thanks
nick_star is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2008, 02:41 PM   #2
Jattdee328
5th Gear Member
 
Jattdee328's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Brampton
Posts: 1,069
Its seems that you rcar may be misfiring. Check the plugs....but what do I know.
__________________

HaVaaa vich kadey nee chiraag jug de...Juch de PUNJABI nahiyoon binna PUG de
Jattdee328 is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2008, 05:43 PM   #3
Dr. Flyview
Formerly Flav_cool
 
Dr. Flyview's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Toronto
Posts: 4,365
Send a message via MSN to Dr. Flyview
Yo Nick, come by sometime I'll check it out for you
__________________

1998 BMW 328is - summer
1994 BMW 325i - daily
1992 BMW 325i - totaled
1988 Mercedes Benz 190E 2.3-8V -
sold

Dr. Flyview is online now   Reply With Quote
Old 07-21-2008, 06:25 PM   #4
nick_star
cruiser
 
nick_star's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto
Posts: 85
can't man im in the army now and i guess its misfireing. how do u fix that? just new spark plugs?
nick_star is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2008, 08:53 PM   #5
propr'one
op sucks cock
 
propr'one's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: T.
Posts: 17,692
Send a message via MSN to propr'one
probably either spark plugs, spark plug boots or ignition coil, could also be maf, fuel injector/pressure regulator or a blocked cat. it is possible that its o2 sensors, but they alone wouldn't cause misfiring as bad as you describe.
__________________
d1s bulb canada

Hot: 2001 Estoril M RoadsterZCP 19's michelin supersports, ZHP knob, JL 8W3
Cold: 2002 TiAg M3 6mt ZCP 19's michelin supersports, deoranged, dechromed, led tails, ZHP knob, UUC SS v3, GROM, OEM 18's w310's,
hid headlights hid kit
propr'one is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2008, 08:04 AM   #6
nick_star
cruiser
 
nick_star's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto
Posts: 85
yesterday i put that fule injector cleaner into my gastank and it seems fine ofr now. but i still need to get my cat changed. hopefully thats it.
nick_star is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.