Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > Misc > Off-topic
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-31-2003, 02:35 PM   #1
Kal
maxRealtor
 
Join Date: Jul 2002
Location: Brampton, Ontario
Posts: 3,756
Send a message via MSN to Kal
maxbimmer prob...



Recently, i've noticed that every time I respond to a question it doesn't go into my CP or sends me a email to notify me a response has been given. It works for some threads but not others.

I have checked my CP and yes it is clicked to notify me by email.

I talked to bliss about it. Just wonderin who else is havin this problem

Kal
Kal is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2003, 02:37 PM   #2
mkgino
6th Gear Member
 
mkgino's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Toronto
Posts: 7,686
Well one problem I notice is that when I go to my user CP, it always says I have no suscribed threads, and everyone knows I post on everything!!
__________________
mkgino is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2003, 02:47 PM   #3
KennyTheGreat
6th Gear Member
 
KennyTheGreat's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Toronto
Posts: 1,870
Send a message via ICQ to KennyTheGreat
Quote:
Originally posted by mkgino
Well one problem I notice is that when I go to my user CP, it always says I have no suscribed threads, and everyone knows I post on everything!!
meh, they can't handle u
KennyTheGreat is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2003, 02:49 PM   #4
Kal
maxRealtor
 
Join Date: Jul 2002
Location: Brampton, Ontario
Posts: 3,756
Send a message via MSN to Kal
Quote:
Originally posted by mkgino
Well one problem I notice is that when I go to my user CP, it always says I have no suscribed threads, and everyone knows I post on everything!!

ya i have the same prob..that's what im sayin!!! did u go under ur CP and check if ur getting emails every time there is a response? cuz that might do the trick for u...it hasn't worked for me though
Kal is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2003, 03:05 PM   #5
e30m52power
3rd Gear Member
 
e30m52power's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: U.S.
Posts: 337
I've noticed that when you use the "quick reply" at the bottom of the thread it does not subscribe you to it. But by clicking on the "reply" button, it opens a new window and than your subscribed. Just something I've noticed, maybe that is the reason?
e30m52power is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2003, 03:06 PM   #6
Kal
maxRealtor
 
Join Date: Jul 2002
Location: Brampton, Ontario
Posts: 3,756
Send a message via MSN to Kal
Quote:
Originally posted by e30m52power
I've noticed that when you use the "quick reply" at the bottom of the thread it does not subscribe you to it. But by clicking on the "reply" button, it opens a new window and than your subscribed. Just something I've noticed, maybe that is the reason?

hmmmmmmm

that is interesting!!!!!! I think that might be the problem..good observation!!

hopefully bliss can get this fixed

Kal is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2003, 03:10 PM   #7
mkgino
6th Gear Member
 
mkgino's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Toronto
Posts: 7,686
Well, I dont like getting the e-mails I have it turned off, so..........
__________________
mkgino is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2003, 03:14 PM   #8
e30m52power
3rd Gear Member
 
e30m52power's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: U.S.
Posts: 337
Well, I dont like getting the e-mails I have it turned off, so..........

What you dont' like getting 60 bazillion emails in your inbox from "Maxbimmer Mailer" regarding the "my emblems post"? NEITHER DO I !!!!!
e30m52power is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2003, 03:15 PM   #9
Bliss
Administrator
 
Join Date: Dec 2001
Location: Burlington, On
Posts: 3,470
I will try and look into getting the threads to subscribe when posting through the "quick reply".
__________________


For maXbimmer decals, please email info@maxbimmer.com
Bliss is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2003, 06:25 PM   #10
Soldo
6th Gear Member
 
Soldo's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Toronto
Posts: 12,484
same thing happens to me too!
__________________
Keven Soldo
Soldo is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2003, 06:46 PM   #11
SickFinga
Moderator
 
SickFinga's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Location:
Posts: 16,667
test
SickFinga is online now   Reply With Quote
Old 01-31-2003, 07:00 PM   #12
Bliss
Administrator
 
Join Date: Dec 2001
Location: Burlington, On
Posts: 3,470
All fixed guys. We put a small check box beside the quickreply for you guys to be able to subscribe to the threads, and get email notification.
__________________


For maXbimmer decals, please email info@maxbimmer.com
Bliss is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2015