Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 3 Series > E36 (1991 - 1999)
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 04-16-2017, 12:58 PM   #1
matty.dc
5th Gear Member
 
matty.dc's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Hamilton
Posts: 1,131
Send a message via MSN to matty.dc
S52 conversion fuel issues



Before I had moved I put my s52 back in after changing a few internals on the motor. When I put it back into the car I mixed a couple of the leads and blew my red label 413 dme. So since I had a silver label 413, I swapped the red label chip into it and now was not getting power to the fuel pump relay. So I took the relay off, jumpered the terminals and it ran. I assume the EWS for the silver label is held in the chip, so any ideas on the cause for no fuel? This motor has run in my e30 for about a year without issue, but it ran with the red label 413.

Thanks,

Matt
__________________

1987 325is(Midnight Tuning Tuned OBD I S52) - Current Summer Car
2013 Ford Edge - Daily Driver
1985 318i - 1st Car (started it all)
matty.dc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2018