Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Audio/Sound
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-25-2006, 10:17 PM   #1
b1bimmer
1st Gear Newbie
 
Join Date: Mar 2006
Location: Scarborough
Posts: 37
BIZARRE CD DECK Situation



I just bought an e30 and it came with a kenwood deck + blaupunkt 10cd changer. When I bought the car, both were working fine. After I put a new battery in, the cd changer would not turn on at all and the cd deck was only flashing and did not boot up as well. Seeing that I had a spare deck lying around, I hooked that one up to the car (JVC model). This deck turned on and worked....but only for a few seconds, then it would just keep on flashing like the old Kenwood deck and would constantly turn itself on and off...the cd changer remains the same, refuses to turn on.

Any remedies? ideas? comments?

ANY help would be greatly appreciated as I am student on a tight budget and could not fork out for pro install / fix.
b1bimmer is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2017