Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 7 series
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-16-2019, 12:22 PM   #1
BMW7ATL27
1st Gear Newbie
 
Join Date: Feb 2019
Location: Atlanta
Posts: 1
Bmw 750li, Misfiring Bad



Good Morning all,
I currently working on my project 750li, I've managed to change the plugs, the air filters, cam sensors both banks, but it misfiring badly, per my videos,
I need someone to point me in the right direction.

https://www.youtube.com/watch?v=tz-Cz1mqmiM
BMW7ATL27 is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2019, 03:05 PM   #2
billr99
1st Gear Newbie
 
Join Date: Jul 2019
Location: Western Head, Nova Scotia
Posts: 3
VANOS solenoids maybe? I'm in the process of changing mine out and I got similar behaviour when I had replaced just the intakes. Worth a scan.

Good Luck,

Bill
billr99 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2018