Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > General > General Discussion
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-06-2005, 03:48 PM   #1
ara_yaz
Formerly ara325
 
ara_yaz's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Richmond Hill
Posts: 2,429
Engine running cool



Hey, I just noticed yesterday and today that my engine is not reaching normal operating temp. It passes the 1/4 mark, but ends up between 1/4 and 1/2, however it is more skewed to 1/4 rather than halfway. I have < 5 k kms on a new thermostat. Could there be another PITA causing this issue?

Any help would be appreciated
thx,
Ara
__________________

2014 X5 XDrive 35i - Current
2010 X5 XDrive 4.8iS - Traded
1990 325iS - Sold
1985 318i - RIP
ara_yaz is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2018