Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Audio/Sound
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 10-13-2014, 05:14 PM   #1
limenuke
2nd Gear Member
 
Join Date: May 2011
Location: Toronto / Waterloo
Posts: 261
E82 - Intermittent only subwoofer/low channel sound



I just bought a 2009 135i. The car came with a small cylindrical-type system in the trunk with a harness and everything attached. For the first week that I drove the car, everything was fine. Today, when I started the car up, I could only hear what sounded like a muffled sub-woofer-only sound. There was no treble or mids- just bassy sounds coming out.

This car was driven and maintained by older people so I'm wondering what could be wrong here. The head unit is stock. The speakers aren't stock from my understanding (I see that there are different speakers pulled out in the part boxes that were included with the car).

Sometimes, when I'm driving, I'll get the full range of sound. And sometimes, I'll only get the low-end/bass/muffled sound.

Any ideas?
limenuke is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2014, 05:16 PM   #2
T.Dot_E30
Classifieds Moderator
 
T.Dot_E30's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: GTA
Posts: 9,782
Sounds like a look connection somewhere. Is the stock amp still in place or was it replaced with something?
T.Dot_E30 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2018