Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Classics
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-25-2007, 08:51 PM   #1
c900t16
2nd Gear Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Mississauga
Posts: 68
E21 help!!!! wont start!

ok well,

for some reason, the car wont start now and there is no spark at the coil and we changed it still nothing. The guys at the shop think it may be the alarm preventing it form starting. DId these come with factory alarms?

it was working yesterday but then we pulled the battery to cahnge the gas tank and get the one half fixed and we put eveything back together today and now it wont start.

Any ideaS? like i said, im new to BMW and especially someting this old !

ps.
car is a 1982 320i
c900t16 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2014