Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Audio/Sound
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-24-2006, 12:41 AM   #1
tig
4th Gear Member
 
tig's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: scarborough
Posts: 736
need help

Hey guys i have a question for ne one that knows how to hook up an amplifier to a e36, i tried hooking up my amp to the battery in my trunk and its not working i know i hooked everything up properly and the amp is not burned. i was thinking that maybe i cant wire it through the battery in the trunk i have to run the power from the + power terminal thats under the hood? has ne one wired their system by just connecting it to the battery in the back?
tig is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.