Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Audio/Sound
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-07-2006, 04:33 PM   #16
$500bimmer
6th Gear Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: brampton
Posts: 1,465
wanna ask you on what you think about something with my stereo TOP SECRET lol
__________________

$500bimmer is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2006, 04:38 PM   #17
paul christians
87325is///MR.EVIL
 
Join Date: Feb 2004
Location: ajax
Posts: 7,751
^^^cool I will try to come.......OH,I love tests..........hehehehe...
__________________
87is325///2.7L..EVIL.....
03 beige GRAND AM and 94 white (slamed) PROTEGE
paul christians is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2006, 10:08 AM   #18
98Dinan3
6th Gear Member
 
98Dinan3's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Hamilton
Posts: 2,587
Send a message via MSN to 98Dinan3
W.t.h......

--------------------------------------------------------------------------------

Quote:
Originally Posted by 98Dinan3
the "caps" are called marettes

"that is a big NO..NO..NO..not safe for cars at all.......call DAN jr or pm me man.... "



I never claimed these should be used for car audio, but they are indeed called marettes.
98Dinan3 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2006, 02:59 PM   #19
paul christians
87325is///MR.EVIL
 
Join Date: Feb 2004
Location: ajax
Posts: 7,751
^^^^I know you know that, but some people do not know that that is all I was saying with that post man......easy now.....heeheheheheheeeheh....
__________________
87is325///2.7L..EVIL.....
03 beige GRAND AM and 94 white (slamed) PROTEGE
paul christians is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2006, 01:00 AM   #20
///Milan
4th Gear Member
 
///Milan's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Mississauga
Posts: 688
Hey guys, I got the deck in and everything is fine except.. no sound. I know it's because the amp wire isn't connected. My question is, where or how do I connect the amp wire because I don't see any plugs for it on the deck. Could someone let me know how to connect that wire? Any help is greatly appreciated.

Thanks,

Milan.
__________________
///Milan is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2006, 12:08 PM   #21
$500bimmer
6th Gear Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: brampton
Posts: 1,465
ahhh.....blue wire from the plug to the amp remote comming from your deck

thats if you have a wiring harness for your car....
__________________

$500bimmer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.