Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Audio/Sound
User Name

Welcome to!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-22-2005, 12:21 PM   #1
5th Gear Member
BRAD 82's Avatar
Join Date: Mar 2004
Location: Scarborough
Posts: 948
Send a message via MSN to BRAD 82
Constant Audio??

so outta the blue my speakers stopped working... then they started again. now they just come and go as they please... does anyone know why this would be happening? my subs however are constant they are always on whether or not the speakers in the cab are on or not.

Please let me know

BRAD 82 is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 09:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2015