Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 3 Series > E30 (1983 - 1991)
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-01-2004, 09:09 PM   #1
lvan
6th Gear Member
 
lvan's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Location
Posts: 5,216
Send a message via MSN to lvan
my computer on board is not working.

I noticed it earlier but i was lazy to post it.

I dont know why but computer on boeard is tottaly off.
Do you turn this thing on ?I think when I start the car the computer should be on. In the worst case is it pricey to
replace the computer. In that case should I take her to autoelectric. I know that auto electric are rip offs .
__________________
-2013 Mercedes Benz C300 Sport
-2006 Bianchi Reparto Corse - Handmade in Italy (Does your bike need a pro-tune up? PM ME)
-1991 BMW 318i (SOLD)
lvan is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2004, 10:13 PM   #2
bmw325ix
2nd Gear Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: chicago
Posts: 81
Send a message via AIM to bmw325ix
check if its plugged in
bmw325ix is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2004, 12:29 AM   #3
lvan
6th Gear Member
 
lvan's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Location
Posts: 5,216
Send a message via MSN to lvan
how do you do that? I assume that I have to pull it out the computer and see if the wires are pluged?
__________________
-2013 Mercedes Benz C300 Sport
-2006 Bianchi Reparto Corse - Handmade in Italy (Does your bike need a pro-tune up? PM ME)
-1991 BMW 318i (SOLD)
lvan is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2004, 03:46 AM   #4
lvan
6th Gear Member
 
lvan's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Location
Posts: 5,216
Send a message via MSN to lvan
nah , I took it out and I checked the plugs. It is pluged fine. I tryed to push it to fit nicely and it still does not work.

So In this case I think it is the onboard computer blew?
__________________
-2013 Mercedes Benz C300 Sport
-2006 Bianchi Reparto Corse - Handmade in Italy (Does your bike need a pro-tune up? PM ME)
-1991 BMW 318i (SOLD)
lvan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.