Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > Misc > Off-topic
User Name

Welcome to!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-09-2004, 03:00 AM   #1
M3ti Compact
Fuel Efficient 318 Member
M3ti Compact's Avatar
Join Date: Mar 2002
Location: Toronto
Posts: 3,465
E-mail mail trouble...

I had just formatted my old 350mhz computer, and installed Windows XP on it.

I set up my rogers e-mail on MS Outlook, and it worked propery for a week.

For some reason now, I keep getting the same e-mails over and over again, even through I already received them. For example, I sent myself an e-mail, and every time I click send/recieve, I get that e-mail back...along with all the other e-mails I have already got.

I called Rogers, they went through the settings, and the dude sent me a test e-mail. The test e-mail cleared out all the old e-mails that kept comming, but then the next day, the test e-mail, and all the e-mails that have been sent to me after after that, keep comming back!

Rogers claims it's a setting on my computer, but couldn't tell me what it was...and how to explain how his test e-mail cleared out the old e-mails. HELP!
M3ti Compact is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2004, 03:03 AM   #2
Posts: n/a
check your settings in

Tools > Accounts > mail > rogers > Properties > Advanced, read it through you may have leave mail check off
  Reply With Quote
Old 02-09-2004, 03:12 AM   #3
6 Speed
Join Date: Dec 2002
Location: Toronto
Posts: 3,405
Send a message via AIM to BlitzSix Send a message via MSN to BlitzSix
It's probably because it stays on the Rogers server, so you keep getting it when you check it. See if you can configure the rogers settings so that it deletes it from the server when it downloads it to your outlook.
BlitzSix is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 02:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2015