Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > General > General Discussion
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-25-2003, 05:32 AM   #1
Kondour
1st Gear Newbie
 
Join Date: Aug 2003
Location: Petaluma California
Posts: 4
Rough Idle/Hard starting

This is my first time posting so plz be nice j/k I have 2 problems that i have been dealing with for 2 years now and noone seems to figure it out... i took car to bmw and they replaced the temperature sender that plugs into thermostat and they also replaced o2 sensor cause code 1222 was coming up so they said it fixed it but now after spending 1500 for bmw not to fix a damn thing im still stuck with same problmes. I believe i narrowed it down to fuel related cause i replaced all ignition components. Monday my fuel rail clips come in and im replacing injectors and other ideas that these 2 problems pose? also the exhaust has a rich smell to it? tells me injectors are leaking.. plz post with other ideas on what u think Thanks for your time Derek
Kondour is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.