Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 3 Series > E36 (1991 - 1999)
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 10-28-2013, 12:18 PM   #1
civic_eater
2nd Gear Member
 
civic_eater's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: ontario
Posts: 85
1994 325i wont turn over PLEASE HELP!!

So i changed all sensors injectors coils plugs relays pump and still the car wont start i have current going to the pump and still it will not turn on. When i put 12v to the pump it turns on but still the car wont start please help guys i really am stuck... Thx
civic_eater is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2013, 01:44 PM   #2
ScotcH
6th Gear Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Ottawa, ON
Posts: 1,863
Not turn over, or cranking but won't start?

Did you change the crank position sensor? Start with that one.
__________________
2007 BMW 328Xi Touring, 6 speed
ScotcH is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2013, 02:27 PM   #3
BigD
the misanthropist
 
BigD's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: a house
Posts: 6,158
Do you have a CEL when you turn the ignition on? If not then your ECU is dead. Otherwise, pull a plug, see if it smells like fuel. If not then your ECU not getting a crank signal.
__________________
BigD is online now   Reply With Quote
Old 10-30-2013, 09:30 AM   #4
civic_eater
2nd Gear Member
 
civic_eater's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: ontario
Posts: 85
Correction turns over wont start/run
civic_eater is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2013, 09:31 AM   #5
civic_eater
2nd Gear Member
 
civic_eater's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: ontario
Posts: 85
Yes there is a cel
civic_eater is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2013, 09:44 AM   #6
T.Dot_E30
Classifieds Moderator
 
T.Dot_E30's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: T.Dot
Posts: 9,277
Check for spark, if you have spark. Check fuel pressure, if you have pressure, check for injector pulse.

Report back on which one you don't have.

If you don't have spark, ScotcH's guess could be right, but i wouldn't change it without trying to confirm the fault.
__________________
T.Dot_E30 is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.