Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 3 Series > E30 (1983 - 1991)
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 05-20-2013, 07:47 PM   #16
slammedcoupe
cruisin the 80's
 
Join Date: May 2013
Location: calgary
Posts: 14
checked the dip stick and sprayed all around everything, wouldn't change a beat. I need to get a smoke tester.

heres a video of it running without the icv hose on, I plug it in at the end as you can see it runs shitty

slammedcoupe is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2013, 09:08 PM   #17
BmW1819
6th Gear Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Pickering
Posts: 2,767
Is your idle valve clean and moving freely?
BmW1819 is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2013, 09:35 AM   #18
slammedcoupe
cruisin the 80's
 
Join Date: May 2013
Location: calgary
Posts: 14
yea, cleaned and tested it. clickes closed. ohm reading was spot on.

tried the penny trick to rule it out. icv is working.
slammedcoupe is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2013, 04:28 PM   #19
slammedcoupe
cruisin the 80's
 
Join Date: May 2013
Location: calgary
Posts: 14
well, i found out the car has a AFM from a 325i on it (082 or something)

bought a hopefully good 066 AFM to try tongiht
slammedcoupe is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2013, 07:26 PM   #20
slammedcoupe
cruisin the 80's
 
Join Date: May 2013
Location: calgary
Posts: 14
well she runs great now, some idiot PO put the wrong afm on it.....
slammedcoupe is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2013, 10:29 AM   #21
TSI
Reverse Gear Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Oakville
Posts: 687
That's epic/horrible.
I'm glad you got it sorted though!
TSI is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2013, 11:18 AM   #22
slammedcoupe
cruisin the 80's
 
Join Date: May 2013
Location: calgary
Posts: 14
thanks man! now to get the wheels on ! lol
slammedcoupe is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.