Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Audio/Sound
User Name

Welcome to!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-15-2012, 08:11 PM   #1
2nd Gear Member
grant_jr's Avatar
Join Date: May 2012
Location: Toronto
Posts: 111
Unhappy Speakers Issue


So I recently bought an e30 from a member on this board and I have and issue with my speakers not working.

So the problem started when i went to jump the car after the battery died, I left light nob in the middle -___-"

i connected the cables and started my dads van and got nothing but the cables burning so i called CAA and the dude that came told me that who ever installed the audio system switched the lables on the battery, negative labeled positive and so forth.

He said if i had tried to jump this on a newer vehicle i might have fried the whole car. luckily it just affected my speakers.

so would anyone have an idea where i should start or a shop that could take a look?


the old new baby
grant_jr is online now   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 08:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2015