Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > Multimedia > Videos and Sound
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-23-2012, 10:04 AM   #1
skategoat
2nd Gear Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Toronto
Posts: 118
Installing GROM Audio ipod/aux adapter

I'm trying to install this in my 2007 X3. I removed the radio and pulled the harness but where GROM wants me to connect their harness, there is already a 12 pin connector. See the photo. Where the white connector is on the top left is where they want me to connect the GROM. Anyone connect one of these before?
Attached Images
File Type: jpg IMG_2500.jpg (17.4 KB, 18 views)
skategoat is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2012, 11:33 AM   #2
v_bimmer
Jailbait FTW
 
v_bimmer's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Hong Kong
Posts: 2,060
The white connection comes off, take it out, and plug in the kit instead.

If you have a external CD changer anywhere in the car, it will get disabled.
__________________
v_bimmer is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2012, 07:09 PM   #3
skategoat
2nd Gear Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Toronto
Posts: 118
I did exactly that and the radio no longer worked. It powered up but there was no sound. Waiting on a reply from Grom Audio but their customer service isn't exactly stellar.
skategoat is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.