Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > Platinum maXbimmer Sponsors > Bimmersport Automotive
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-29-2011, 07:07 AM   #1
dsheetz
1st Gear Newbie
 
Join Date: Jul 2011
Location: barrington, il
Posts: 20
Issues with my 90 535I

I have a few issues with my 90 535I

First: The radio. I had to replace one that had no code and that's done but after installing it, i have no sound, the radio turns on just fine but no sound. I plugged in an external speaker and it worked just no sound from the car speakers. All other electronics work perfect. Any ideas?

Second: I need breaks and rotors and wanted to do this myself, I'm pretty good with a wrench but was wondering if i'm bitting off more than i can chew? (I recently replaced the water pump and all is good), If i'm not than which brand of breaks and rotors would be a good choice?

Any help would be much appreciated
dsheetz is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.