Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 3 Series > E36 (1991 - 1999)
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-07-2011, 01:44 PM   #16
Dysantic
Captain Chaos
 
Dysantic's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Mississauga
Posts: 1,029
Just as a final update. I did the fix that SiR posted and it has been working without any problems at all since the fix about a week ago. It wasn't that hard of a fix, except getting the new capacitor into the board because the holes for the wires kept closing. lol

Anyways, thanks for all the help and if anyone has the same problem that I did, the fix at the website posted works like a charm and only costed me $7 for the sautering iron and the capacitor. lol
__________________
Dysantic is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.