Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 7 series
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-14-2010, 12:26 AM   #1
Predator_e36
AKA:e36=m3square
 
Predator_e36's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Brampton
Posts: 1,031
Send a message via ICQ to Predator_e36
e38 radio problem

a buddy of mine just picked up a 98 e38, the radio was working fine for a week and then one day he was using the radio and it made this loud bang then there was no sound after that, it has a cassette player and equalizer too the right off it and a fm am preset buttons at the bottom everything looks like it working the fm am is lighting up no problem i can use the buttons to go throw all the presets, i can pop a cassette in it and i can hear the cassette spinning and the equalizer settings can be changed but no sound

he tried putting in used amps and nothing
i checked it out for power and ground and remote signal from the deck and its all there i still fell it's the amp

what do u guys think?
__________________
Predator_e36 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2014