Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 3 Series > E30 (1983 - 1991)
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-04-2010, 02:50 PM   #1
audi5000
2nd Gear Member
 
audi5000's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: ontario
Posts: 190
E30 tach not working

my tach decided to quit out on me a while back.
i did some research and was told it was the SI board batteries.
so i decided to get the 7K cluster to go with the I engine.

swapped in that cluster hoping the tach would work with the new board and its still not working?

is there anything else i should check?
what controls the tach?
audi5000 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.