Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 7 series
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-03-2010, 02:46 PM   #1
Hhutch
1st Gear Newbie
 
Join Date: Jun 2010
Location: Peterborough
Posts: 3
E38 Wiper Issue

I have a '95 E38 that I'm experiencing wiper issues with. I don't think it's relays unless it's trying to cycle both ways at once. The symptoms are: Wipers start moving and stop within inches of home and then I hear a buzzing coming from the drive, not the relays. I can manually assist them and they sweep but once they get back to home, the problems starts again.

Any ideas or similar experiences?

I've sprayed Moovit on the outer bushings but haven't looked into how much is involved in digging my way into the inner linkage. It does seem to have a couple stiff spots, but nothing that should stop it dead.

Thanks in advance for all the advice I know you're going to shower me with lol.
Hhutch is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.