Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > 3 Series > E30 (1983 - 1991)
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 04-18-2010, 08:28 PM   #1
matty.dc
5th Gear Member
 
matty.dc's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Hamilton
Posts: 1,108
Send a message via MSN to matty.dc
a/f ratio gauge help

I installed an a/f ratio gauge and when I start the car it doesn't light up... After driving for a while the gauge comes on only when I'm on the gas and the second I let off, the gauge lights shut off.... I have this wired into the radio ignition wire and radio ground. The signal wire I spliced into is the black wire.

Any suggestions?

Thanks

Matt
__________________

1987 325is(Midnight Tuning Tuned OBD I S52) - Current Summer Car
2012 Hyundai Veloster Tech- Daily Driver
1985 318i - 1st Car (started it all)
matty.dc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2014