Click to go to Forum Home Click to go to maXbimmer Home

Go Back   maXbimmer Forums > maXimum Tech > Audio/Sound
User Name
Password


Welcome to Maxbimmer.com!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-17-2010, 09:05 PM   #1
Pit-E36sedan
1st Gear Newbie
 
Join Date: Jan 2010
Location: Brampton
Posts: 14
Pls. help problem with JVC, KD-AVX40 deck

I just install deck replacing stock deck in my E36-1997-3.28 sedan and here are the issue:

1. No picture during playing DVD but it's reading and same thing with playing mp3 on the disk.

2. Can i bypass the connection from the e-break? And where to connect.

I'm wondering if this may be the reason why because i did not connect the wire to the e-break instead jump with remote wire but the FM radio is work fine.

Hope to hear from you guys thanks.
Pit-E36sedan is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Maxbimmer Copyright 2001 - 2014